Erotic massage is very different. And here it is necessary «penis massage» remember, because it seems to me that they do it most professionally there. For the sake of this, it is worth a ride, because well, the reward is appropriate. I do not think that it is appropriate to tell the details on a forum that children can read in such and such a way.

Cele mai cunoscute tipuri de masaj

cele mai conoscuteMasajul suedez (european)

Masajul terapeutic este un masaj manual suedez. Masajul suedez este cea mai raspandita forma de masaj.
 
Chiropractica
 
Ca metoda terapeutica, chiropractica se concentreaza asupra localizarii si corectarii problemelor coloanei vertebrale, cele care intrerup fluxul corect al impulsurilor nervoase dintre creier si fiecare celula, tesut, organ si sistem din corpul nostru. Vertebrele care si-au pierdut mobilitatea lor normala sunt reabilitate printr-o serie de "ajustari" bine controlate.
 
Terapia Reiki
 
Reiki reprezinta un sistem japonez de vindecare prin canalizarea "energiei universale" cu ajutorul mainilor. Reiki face parte din terapiile numite energetice, in cadrul carora terapeutul intervine in campul energetic al persoanei. Aceasta putere este de obicei asociata cu tehnicile de meditatie sau cu disciplinele de practica spirituala, care au existat, intr-o forma sau alta, in majoritatea culturilor de-a lungul istoriei.
 
Shiatsu (presopunctura)
 
Shiatsu este un stil de masaj fondat in Japonia prin combinarea de tehnici de masaj oriental cu notiuni moderne de anatomie si fiziologie din medicina moderna. Shiatsu consta in tehnici de aplicare de presiune cu degetele, dar si cu palmele, pumnii, coatele sau chiar cu genunchii asupra unor puncte precise (punctele de acupunctura), situate de-a lungul meridianelor si care controleaza un organ sau o functie specifica a organismului.
 
 

pixel