If you would like to use the service «erotic massage Kyiv», then I can only recommend Flirt Massage. I contacted them about 2 months ago for an order for a masseuse girl. The girl turned out to be very beautiful, as I like. I really liked the service) I recommend.

Drenajul limfatic

drenajul limfaticDrenajul limfatic consta intr-un preso- masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Drenajul limfatic este un complex de tehnici manuale, utilizate pentru facilitarea eliminarii lichidelor in exces, pe care limfa le aduna si purifica, odata cu traversarea ganglionilor, inainte de a intra in circuitul sangvin.

 
Reflexoterapia
 
Reflexoterapia este o aplicatie a reflexologiei, care este stiinta ce pune in legatura zonele reflexogene de pe picioare si maini cu toate organele si intreg restul corpului. Anumite zone de pe picioare sunt conectate din punct de vedere energetic cu alte parti ale corpului. Acest lucru presupune ca daca se vor aplica pe maini sau picioare anumite tehnici, cum este reflexoterapia, presopunctura sau masajul, acestea isi vor transmite efectul benefic asupra tuturor celorlalte parti ale corpului.

pixel