If you want to have a good rest with beautiful girls then we advise you to visit «body massage salon». I really like the atmosphere there and the prices, in my opinion, are normal, so I think the salon will suit you.

Masaj erotic

masajMasajul erotic este cea mai buna modalitate cu care iti poti excita partenerul. Iata cativa pasi pentru un masaj erotic perfect: 

1. Stabileste locul. Camera ar trebui sa fie destul de calda pentru ca o persoana sa se simta bine dezbracata. Pune niste muzica relaxanta si da foc la niste betisoare parfumate. Fa tot posibilul ca nimeni sa nu va poata deranja. Lumina trebuie sa fie slaba si, daca este posibil, ar trebui sa fie asigurata de lumânari.
 
2. O idee buna este sa pui partenerul(a) sa faca o baie calda înainte de masaj (aceasta îi va deschide porii si va face masajul sa fie de doua ori mai placut)
 
3. Afla preferintele partenerului. Întreaba-l(o) daca are fantezii (pe care le poti încorpora în discutia fierbinte de mai târziu), care îi sunt zonele erogene si daca este ranit pe undeva. Întreaba-l(o) cum se masturbeaza. Ar fi bine sa afli daca îi place stimularea punctului G, a scrotului, a prostatei sau daca îi plac vibratoarele.
 
4. Începe masajul erotic cu partenerul(a)stând cu fata în jos. Reaminteste-i sa respire usor si regulat. Asaza-ti mâinile pe partea superioara si inferioara a spatelui partenerului si cere-i sa-si imagineze cum cu fiecare respiratie se adânceste tot mai mult în masa
 
5. Ia o pana. Spune-i: ”O sa te mângâi cu o pana pe spate. Concetreaza-te pe zona în care te ating.”. Misca usor pana în sus si în jos pe corpul partenerului.
 
6. Ia o manusa de blana. Spune-i partenerului(ei) sa fie atent doar la aceasta senmzatie. Mângâie-i tot corpul.
 
7. Începe-ti masajul erotic pe spatele partenerului(ei). Continua cu gâtul, picioarele si talpile. Saruta ceafa partenerului(ei) din când în când.
 
8. Pune partenerul(a) sa se întoarca cu fata în sus si mângâie-l cu blana pe partea frontala a corpului.
 
9. Maseaza partea frontala a picioarelor.
 
10. Aţâţă partenerul(a) apropiindu-te de organele genitale, mângâindu-i coapsele interioare si sfârcurile. 
 
11. Maseaza-i abdomenul. 
 
12. Maseaza-i bratele. 
 
13. Mergi în cercuri în jurul sfârcurilor partenerului cu palmele, mentinând gura lânga urechea lui(ei). Foloseste aceasta ocazie pentru a-i sopti ceva sexy. Lasa limbajul corpului sa reflecte placerea pe care o simti.
 
14. Foloseste aţâţarea, atingând în trecere organele genitale ale partenerului(ei) 
 
15. Aplica masajul erotic genital pâna la orgasm(e) daca este posibil sau dorit. Multor femei le va placea daca vibratorul va face parte din masaj.

pixel